Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Autoværksted

featured image

Autoværksted: Flint Auto & Elektro Bosch Car Service kalundborg

Her læser du om de forskellige ydelser, du finder på vores værksted. Ud over almene mekaniske reparationer, er vi din specialist i dieseldyser, og vi er autoriserede til udskiftning af dyser.

Ved du allerede, hvad du skal have lavet på vores værksted, er du velkommen til at booke en tid ved at følge linket her.

Til sidst er vi også klar med råd og vejledning, når du tager fat i os på telefon 59 29 31 25 eller booker online.

 


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!