Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Rens, test og rep. af dieseldyser

featured image

Vi er eksperter i dieseldyser

Skal du have kontrolleret, renset eller udskiftet dine dieseldyser, er Flint Auto & Elektro din løsning.

Vores topprofessionelle udstyr og specialistteam sikrer dig den grundigste gennemgang af dine dieseldyser, så du undgår, at din motor bliver ødelagt på sigt som konsekvens af en defekt dieseldyse.

Finder vi ud af, at en eller flere af dine dieseldyser skal udskiftes eller repareres, får du altid besked inden vi foretager os noget. Det er din sikkerhed for, at du aldrig ender med en værkstedsregning, der er meget større, end du havde forventet.

Sådan ved du, at du bør få testet dine dieseldyser

Der er flere forskellige symptomer på, at en dieseldyse er defekt eller trænger til at blive renset.

Har din dieselbil dårlig motorstart, hugger motoren, eller sætter den ligefrem ud, kan det skyldes en defekt dyse.

Oplever du, at bilen mangler trækkraft, at der kommer røg fra udstødningen, eller hører du mislyde fra motoren, kan det også være en indikation af, at du bør få en professionel til at kigge på dine dieseldyser.

Hos Flint Auto & Elektro har vi specialiseret os i dieseldyser, så vi hurtigt finder frem til problemet. Vi afmonterer dyserne hurtigt og effektivt, sætter dem i vores prøvebænk og monterer vores højteknologiske testudstyr.

På den måde finder vi hurtigt ud af, om dysen afgiver den rette mængde brændstof, eller om der er behov for at udskifte den

Få udskiftet defekte dieseldyser inden skaderne bliver for store

Kører du rundt med defekte dieseldyser i for lang tid, risikerer du, at din dieselmotor bliver ødelagt.

Ud over det kan en dieseldyse, der sprøjter forkert, nemt ødelægge din bils partikelfilter. Sker det, vil din værkstedsregning blive væsentligt højere, end hvis du sørger for at få testet dine dieseldyser, inden skaderne bliver for omfattende.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at tage fat i os på telefon 59 29 31 25. Du kan også udfylde vores kontaktformular med din forespørgsel – så vender vi hurtigt tilbage til dig mere de informationer, du ønsker.


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!