Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Rens af partikelfilter

featured image

Rensning af partikelfilter hos Flint Auto

Vi tilbyder rens af partikelfilter i Kalundborg, og hos os får du garanti for, at vi har de optimale testere.

Som de eneste på Vestsjælland er vi superglade for vores maskine, som kan rense dit partikelfilter. Der er kun 3 værksteder på Sjælland, og 9 på landsplan, som kan rense dit partikelfilter på denne måde – en smart og nem måde at få et partikelfilter så godt som nyt, uden at investere i et helt nyt. Derfor er det nu muligt at få renset partikelfilteret lokalt, samt at aflevere og hente bilen samme dag.

Klik nedenfor – så kommer du til kontaktformularen, hvor du kan forespørge på en tid til partikelfilterrens.

 


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!