Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Bilruder

featured image

Skal du reparere eller udskifte bilruden?

Hos Flint Auto & Elektro Bosch Car Service Kalundborg tilbyder heldækkende ekspertservice til alle bilmærker. Bilruder er ingen undtagelse. På vores værksted får du hurtigt hjælp til at udskifte eller reparere bilruder, hvis du har været udsat for stenslag eller indbrud.

Det er som regel muligt at reparere bilruder, hvis skaden eller stenslaget er mindre end en femkrone. Skaden må dog ikke være tættere på vindueskanten end fem centimeter. Hvis skaden befinder sig i synsfeltet, dvs. inden for 15 centimeter fra midten af rettet, skal du have ruden skiftet.

Vent ikke for længe med at få ruden skiftet

En lille skade fra et stenslag kan hurtigt udvikle sig til en større revne. Hvis du har været så uheldigt at blive ramt af et stenslag, er det derfor vigtigt, at du får glasset repareret hurtigst muligt.

En beskadiget rude kan nemlig udgøre en fare i trafikken.

Den kan distrahere dig og forringe udsynet under kørsel i mørke og dårlige vejrforhold. Det kan også give dig anmærkninger ved et syn.


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!