Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Bilservice og bilreparation

featured image

Få et grundigt serviceeftersyn af din bil hos Flint Auto & Elektro

Er det ved at være tid til et serviceeftersyn af din bil? Så kom ind til Flint Auto & Elektro, og så klarer vi det for dig.

Når du får et serviceeftersyn af din bil hos os, er du garanteret, at vi altid overholder bilfabrikantens foreskrifter – og så laver vi gerne lige lidt ekstra, så du altid går herfra med et smil på læben og en god oplevelse rigere.

I vores online bookingsystem kan du booke tid til det næste serviceeftersyn af din bil nemt og hurtigt. Du skal blot udfylde nogle få oplysninger om din bil, og så får du din tid.

Har du spørgsmål i forbindelse med serviceeftersyn af din bil, er du altid velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 59 29 31 25 eller ved at udfylde vores kontaktformular – så vender vi hurtigt tilbage til dig med svar på det, du ønsker at vide.

Regelmæssige serviceeftersyn af din bil forlænger dens levetid

Når du sørger for at passe på din bil – blandt andet ved at sørge for, at den regelmæssigt kommer til serviceeftersyn hos en dygtig automekaniker – forlænger du også dens levetid.

Når du kommer ind til serviceeftersyn af din bil hos os, garanterer vi dig, at du får den tilbage fuldstændig kontrolleret og gennemtestet.

Afhængigt af om du vælger et lille eller stort serviceeftersyn af din bil, gennemgår vi den fra ende til anden. Blandt andet bliver følgende områder testet og kontrolleret, så din sikkerhed altid er i top:

  • Dæk og fælge
  • Bremser
  • Motor og motorrum
  • Styretøj og undervogn
  • Karosseri
  • Aircondition
  • Horn

Derudover bruger vi kun kvalitetsolie til din bil, og vores reservedele er af original kvalitet, så du beholder din fabriksgaranti, hvis du har en nyere bil.

 


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!