Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Dæk og fælge

featured image

Dækhotel: Få opbevaret dine dæk hos Flint Auto & Elektro

Brug vores dækhotel i Kalundborg til at opbevare dine dæk tørt og sikkert. På den måde er du sikker på, at dine sommer- eller vinterdæk ikke bliver udsat for unødvendigt slid på grund af forkert opbevaring. Ud over det sparer du også plads i garagen, og du slipper for at slæbe dine dæk frem og tilbage mellem kælder og garage.
I stedet skal du bare komme forbi os – vi sørger for at skifte dine dæk og opbevare dem på vores dækhotel, hvor de er klar til igen at blive skiftet til næste sæson.

Kontakt os på telefon 59 29 31 25 for at høre om de gode priser du får, når du opbevarer dine dæk og tilbehør på vores dækhotel i Svebølle nær Kalundborg.

Vi sørger både for dækhotel og udskiftning af dine dæk

Når sæsonen skifter, er det vigtigt, at du også husker at få skiftet dine dæk til den pågældende sæson.

Kører du på dæk, som ikke passer til sæsonen, øger du også din risiko for uheld. Henholdsvis sommerdæk og vinterdæk er nemlig designet til hvert deres specifikke vejr.

Det betyder, at sommerdæk, som er hårde og har mindre mønster, ikke kan gribe ordentligt fat i vejen. Modsat kan bløde vinterdæk ikke klare de høje temperaturer, vejene får om sommeren.

Når dine dæk ikke er sæsonpassende, bliver din bremselængde længere og dit vejgreb betydeligt dårligere.

Derfor vil vi hos Flint Auto & Elektro meget gerne hjælpe dig med at udskifte dine dæk, så din sikkerhed altid er i top.

Det sæt, du ikke bruger, opbevarer vi på vores dækhotel sammen med det tilbehør, der måtte være som for eksempel hjulbolte og –kapsler. Så er du sikker på, at du aldrig står i en frustrerende situation, hvor du mangler en bolt, før du kan skifte dit dæk.

Mød vores erfarne personale på vores dækhotel og autoværksted

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores dækhotel eller til vores autoværksted.

Du skal bare ringe på telefon 59 29 31 25 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig med gode tilbud og erfaren rådgivning i det, du ønsker.


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!