Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Ekstra tjenester og service

featured image

Hos Auto & Elektro Bosch Car Service Kalundborg ønsker at yde en ekstra service

Modtagelse 24 timer i døgnet

Du kan aflevere din bil på vores autoværksted på alle tidspunkter af dagen.
Du skal blot parkere bilen på parkeringspladsen og lægge nøglen i nøgleboksen før din aftalte bilservice eller bilreparation. Personalet på værkstedet kontakter dig efter udført arbejde eller mens det er i gang, hvis vi har brug for yderligere oplysninger. Du sparer tid og får bilen tilbage, så hurtigt det er muligt.

Kundemodtagelse

Vores servicerådgiver gennemgår din bil, og vi taler om det arbejde, der bør udføres. Vi giver dig specialistrådgivning og forklarer altid, hvorfor reparationen skal udføres, og hvor meget den anslås at koste. Hvis der tilkommer omkostninger under arbejdet, afstemmer vi altid dette med dig, før vi gennemfører den ekstra reparation.

Erstatningsbil

Mange af os er afhængige af en bil i hverdagen. Hos os får du adgang til en erstatningsbil til en overkommelig pris, mens din bil serviceres på værkstedet.


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!