Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Fejlfinden på Auto el

featured image

Auto el – Oplever du problemer med strømmen på din bil? Vi finder og udbedrer fejlen for dig

Hos Flint Auto & Elektro har vi specialiseret os i auto el og fejlfinding på elektriske komponenter i din bil.

Oftest er det mere avanceret end man forventer at finde frem til netop den komponent, der er problemet, når det drejer sig om auto el. Derfor bør du spare dig selv for at bruge frustrerende lang tid på at forsøge at lokalisere fejlen, og i stedet komme ind til os.

Med vores avancerede Bosch testudstyr laver vi fejlfinding på alle elektriske komponenter og udlæsning af eventuelle fejlkoder på din bil. På den måde er du sikret den mest effektive fejlfinding.

Når vi har fundet fejlen, tager vi naturligvis altid fat i dig, før vi foretager os mere. Hos os får du aldrig ubehagelige overraskelser i form af en værkstedsregning, der er højere, end du have forventet, for vi går meget op i at give dig den bedste oplevelse.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler, ved at ringe på telefon 59 29 31 25 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi løser alle opgaver inden for auto el og fejlfinding

Når vi siger, at vi aldrig har givet op på en bil, så mener vi det. Vi strækker os altid det længere, så du som vores kunde altid går herfra med en god oplevelse.

Vores 2 systemteknikere uddanner sig løbende inden for fejlfinding og auto el, for på den måde kan vi blive ved med at løse de mere og mere avancerede opgaver, der kommer.

Uanset hvad dit auto el-problem drejer sig om, er vi klar til at løse det. Det kan for eksempel dreje sig om problemer med:

  • GPS
  • Radio eller telefon
  • Starter eller generator
  • Centrallås
  • Blinklys
  • Højtalere
  • Kabinevarmer/aircondition
  • ABS/ESP

… eller nogle af de mange andre elektriske komponenter, der sidder i din bil.

Tag fat i os og fortæl os om din auto el-opgave ved at ringe på telefon 59 29 31 25 eller ved at udfylde vores kontaktformular.

 


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!