Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Skadecenter

featured image

Skadecenter i Kalundborg – Flint Auto & Elektro

Hos Flint Auto & Elektro råder vi over et moderne skadecenter, hvor vi udbedrer alle former for skader på alle bilmærker.
På skadecenteret finder du ligeledes et  rudecenter, hvor du kan få udskiftet bilens frontrude og få repareret stenslag.

Har du behov for skadesarbejde, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 59 29 31 25 og fortælle om din opgave.
Du kan også booke online her


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!