Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Motorvarmer

featured image

Servicering af motorvarmer

En kold vintermorgen kan det være skønt at stige ind i en allerede opvarmet bil. Og har du en motorvarmer, reduceres bilens emissioner desuden med op til 80 procent mindre kuldioxid og kulbrinte i de første kilometer, som bilen kører. Af andre fordele kan nævnes, at slitagen på motoren reduceres, og du får en bedre brændstoføkonomi.

Hvis din bil har en motorvarmer eller anden tillægsvarme, kan vi hjælpe dig med servicen. Vi har omfattende erfaring med motorvarmere fra f.eks. Eberspächer og Webasto til både benzin- og dieselbiler.


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!