Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Sporing

featured image

Sporing af bil – Få hjul, der er helt i vinkel!

Vores unikke 3D-udmåling sikrer dig den bedste sporing af din bil.

En sporing af din bil, som også går under betegnelsen 4-hjulsudmåling, garanterer dig, at din bils hjulvinkler står korrekt. Hvis vinklerne er skæve, koster det dig brændstof, fordi bilen bremser en smule hele tiden på grund af den ændrede friktion mellem dæk og vejbane.

Ud over det går en forkert hjulvinkel ud over din sikkerhed, fordi bremselængden bliver øget og bilens styreevne bliver nedsat. Derfor er det vigtigt, at du får en sporing af din bil, hvis du mistænker, at den har en forkert hjulvinkel.

Vi har investeret i det nyeste 3D-udstyr, så vi kan spore din bil hurtigt, effektiv og ikke mindst grundigt.

Brug vores specialudviklede onlinesystem til at indhente et tilbud på sporing af din bil.

Du er også altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål eller forespørgsler ved at ringe på telefon 59 29 31 25 eller ved at udfylde vores kontaktformular, og så hører du hurtigt fra os.

Vi sporer din bil med de nyeste 3D-kameraer, så din ventetid bliver så kort som muligt

Fordi vi er et Bosch Car Service-værksted, har vi unik adgang til Boschs højteknologiske udstyr. Vi har valgt at investere i det bedste af det bedste inden for sporing af biler, så du som kunde får den ultimativt mest behagelige og effektive oplevelse hos os.

Når vi foretager sporing af din bil, foregår det ved, at dine hjul bliver udmålt ved hjælp af en 3D-måleteknik, hvor to kameraer per hjul udmåler de præcise måleværdier.

Det betyder, at vi på omkring 7 minutter har en komplet testrapport med alle målte værdier for din bil. Det er din sikkerhed for, at du altid kører fra vores værksted med en bil, der har de helt korrekte hjulindstillinger, så din sikkerhed fortsat er i top.

Kontakt os og få et tilbud på sporing af din bil

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål eller forespørgsler.

Prøv vores onlinesystem, hvor du med få klik og nogle enkelte oplysninger om din bil kan indhente et komplet tilbud på sporing af din bil.

Du kan også ringe til os på telefon 59 29 31 25 eller udfylde vores kontaktformular, og så vender vi hurtigt tilbage til dig


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!