Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

Synstjek

featured image

Vi synstjekker din bil og kører den til synshal uden ekstra omkostninger

Skal du have et synstjek af din bil, så du er sikker på, at den går igennem syn, er du velkommen til at komme forbi Flint Auto & Elektro.

Hos os får du et fuldt synstjek, og er der behov for reparationer, tager vi altid fat i dig og aftaler en pris. Det er din sikkerhed for, at du altid bliver fuldt underrettet, og at du aldrig får ubehagelige overraskelser på din værkstedsregning.

Når din bil er klar til at blive synet efter vores synstjek og eventuelle udbedringer, kører vi den gerne til synshallen for dig – helt uden at det koster dig ekstra. Det betyder, at det eneste, du skal, er at aflevere din bil til synstjek hos os – og så skal du bare læne dig tilbage og nyde, at vi klarer resten for dig.

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ved at ringe på telefon 59 29 31 25

Det ser vi på, når vi synstjekker din bil

Når vi synstjekker din bil, kontrollerer vi altid, at den lever op til alle sikkerhedsmæssige og lovmæssige krav, så den altid er forsvarlig at køre i for dig, og så den går igennem syn første gang.
Bremser, lys, motorrum, undervogn, dæk, seler, instrumenter og meget andet bliver altid gennemgået grundigt af vores erfarne fagfolk. Viser kontrollen, at der skal udskiftes komponenter i din bil, eller at den har behov for at blive repareret, giver vi dig et uforpligtende tilbud.

Viser synstjekket, at din bil behøver udskiftninger eller reparationer inden syn? – Så klarer vi også det for dig! På vores certificerede Bosch Car Service-værksted har vi det nyeste udstyr, så du altid er garanteret kvalitetsreparationer hos os.

Læs mere om vores værksted, og hvordan vi hjælper dig med alle dine opgaver – store som små – ved at klikke her.

 


Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!