Flint Auto & Elektro
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice diesel-serviceservice ac-service

En del af Bosch Car Service

featured image

Flint Auto & Elektro – En del af Bosch Car Service

Bosch Car Service er verdens største uafhængige kæde med over 15.000 autoværksteder i hele verden.

Bosch samarbejder med uafhængige virksomheder inden for kvalitetssikring af kvalitetskontrol af virksomhederne i kæden. Kontrollen dækker alle aktiviteter og fungerer som en sikkerhed for kunder hos Bosch Car Service-autoværksteder.

Som autoværksted i Bosch Car Service arbejder vi med viden fra Bosch – verdens største producent af bildele og -systemer til bilindustrien. Dermed kan vi tilbyde en bred vifte af vedligeholdelse, kontrol, mekaniske bilreparationer og diagnosticering af elektronik til både benzin- og dieselbiler.

Men hvorfor hedder det “Flint” Auto & Elektro ?

Navnet på indehaveren er jo Brian Larsen??? Svaret skal findes da Brian monterede skærme og navigationsudstyr i busser, som et ekstra job. Der boede Brian i Flinterup og det var her, han stiftede sit firma. Brian synes dog at Flinterup Auto var et for stedsbestemt navn, hvis nu han gerne ville flytte en dag. Derfor blev det Flint Auto og Elektro. Men kald ham bare Flint – det har han slet ikke noget imod.
Brian “Flint” Larsen, indehaver af Auto & Elektro

Flint Auto & Elektro – et autoværksted i Bosch Car Service

Vi er et heldækkende autoværksted i Bosch Car Service – den største uafhængige kæde af autoværksteder i verden. Hos os kan du få hjælp til alle former for bilreparationer og service til alle mærker – benzin, diesel og elbiler. Vores veluddannede teknikere kan udføre diagnosticering og kontrol af bilens elektronik med Boschs avancerede testteknik. Vi bruger reservedele til biler i Bosch-garanteret kvalitet. Det betyder, at du får den samme kvalitet som værkstedet for dit bilmærke, og at du kører herfra med intakt nybilsgaranti. Velkommen til Bosch Car Service!